Mobila Gruppen

Vilka är vi?

Den mobila gruppen vänder sig till alla i åldern 12-25 år. Vi arbetar för att du som är ung ska få de möjligheter som du har rätt till. Det innebär att vi arbetar med:

  • Att öka dina möjligheter att styra över det som påverkar ditt liv och framförallt din fritid
  • Att du ska må bra både fysiskt, psykiskt och socialt
  • Att du ska ha samma möjligheter och rättigheter som alla andra oavsett vem du är

Vi tror att du ensam är expert på ditt liv och din fritid och vår fokus ligger i att coacha dig i din process och ditt lärande. Därför är du alltid den som leder arbetet även om vi stöttar dig.

Du kan bland annat få coachning genom Fritid Lunds "Unga leder unga" bidrag där du kan söka pengar för att förverkliga dina önskemål och fritidsbehov. Det kan t.ex. vara att starta en förening eller genomföra ett arrangemang. Grundtanken med detta är att ungdomar skapar möjligheter för andra ungdomar.

Vi stöttar också dig som vill utveckla Lund genom att lämna ett Lundaförslag till politikerna. Lundaförslaget är ett sätt för dig som är unga att förändra både smått och stort i Lund genom att vända sig direkt till de som styr.

Vill du veta mer om Mobila Gruppen eller hur du som ung kan göra för att förändra din fritid med stöd av oss? Kontakta oss gärna!

 

Kontaktuppgifter:

Fritidsledare: Leif Rosén
Telefon: 0734485992
E-post: leif.rosen@lund.se

Fritidsledare: Anders Bergqvist
Telefon: 0734485991
E-post: anders.bergqvist@lund.se

Verksamhetsledare: Saga Björk
Telefon: 0734150842
E-post: saga.bjork@lund.se