Fältgruppen

Behöver du stöd eller bara någon att prata med då finns Fältgruppen där för dig som är mellan 12-20 år. Du träffar oss på gator och torg, på discot, på skolan, på nätet, fritidsgården eller andra ställen där unga ses. Vi arbetar på de flesta vardagar, fredagar och lördagar under större delen av året. Ser ni oss ute så kom gärna fram och prata!

Människan bakom uniformen (MBU)

Vill du vara med i vårt projekt MBU? Här får du som är 15-20 år en chansen att prova på olika blåsyrken under 10 veckor samtidigt som du får lära känna ungdomar i Lunds kommun. Se mer på Instagram under @mbu.lund

Chatta med en fältarbetare på nätet

Är du ung och behöver prata med en vuxen? Då kan du vända dig till vår ungdomschatt där en vuxen lyssnar och ger dig råd och stöd om du behöver det. Vi kan chatta om skolan, kärlek, fritidsgårdars öppettider, vänskap eller funderingar om livet. Det viktigaste är att det är du som bestämmer vad vi ska prata om.

Du är alltid anonym när du chattar med oss på nätet och väljer själv om du vill berätta vem du är. Du behöver inte logga in eller lämna några uppgifter. Vi vet alltså inte vem du är.

Klicka på länken "Börja chatta här!" eller i länken längst ner på sidan. En sida med information kommer upp och sedan är du inne i chattrummet. Det kan ta några minuter innan vi svarar, men ha tålamod, vi samtalar med alla som tar kontakt med oss i tur och ordning.

Ungdomschatten: Chatta med oss via länken nedan!
Chattens öppettider:
Tisdag, onsdag och torsdag: Kl. 15:00 – 20:00.
Här kan du chatta med oss!

Kontaktuppgifter:

Verksamhetsledare: Christian Stålros
Telefon: 
046-359 97 90