Kulturnatten 19/9-2020

Kulturnatten i Lund är en unik kulturmanifestation som äger rum den tredje lördagen i september varje år. Kulturnatten är den 19 september 2020. Årets Kulturnatt blir till största delen digital

Fritidsverksamheten livesänder

Kultur och fritids kulturnatts scener kommer i år att befinna sig på Norra Fäladens fritidsgård och kommer att livesändas på Ung i lunds Youtube kanal. 

Här ser du Ung i Lunds youtubekanal

Anmälan till livestreamad musikscen under Kulturnatten 2020

Vi tar emot anmälningar för artister/band samt dansgrupper. Framträdandet kommer framföras utan publik och det är endast band/grupper som får närvara, inga anhöriga!

Utrustning

På scenerna kommer det finnas trummor, gitarrförstärkare, basförstärkare, keyboard, sångmickar och möjlighet att koppla in dator/mobiltelefon, har man egna förstärkare/instrument får man självklart ta med detta själv. 
Vi förutsätter att du har kunskap på hur din egen utrustning fungerar och på grund av tidsbrist kommer vi ej hinna hjälpa till att felsöka utrustning som ni själva tar med.

Samtycke 

Det är viktigt att alla i bandet/gruppen har skrivit ut samtyckesblanketten som ni hittar i anmälningsformuläret och lämnar den till oss ifylld när ni kommer.

Vid händelse när det saknas blankett får personen i fråga inte delta i arrangemanget.

Arrangemanget är gratis.

Här anmäler du dig till livestreamad musikscen under Kulturnatten 2020

Har du frågor kontakta

Daniel Frid
E-post: daniel.frid@lund.se 

Jimmy Hintz
E-post: jimmy.hintz@lund.se