Flera fritidsgårdar och en mobil grupp

Vad gör du på fritiden? Välkommen till våra fritidsgårdar så kan vi visa hur du startar upp ett projekt.

Kommunens fritidsgårdar är öppna, för barn och unga födda 2002 eller senare. Kommunen öppnar upp samtliga fritidsgårdar för fler besökare från och med måndag 14/6. Tidigare har maxgräns varit 8 besökare per fritidsgård. Från och med den 14/6 ska maxantalet istället beräknas utifrån att alla besökare ska kunna ha 10 kvadratmeter till sitt förfogande, vilket tillåter fler besökare.

Fritidsverksamheten kommer även fortsättningsvis, i möjligaste mån, förlägga sina aktiviteter utomhus och arbeta uppsökande Vilka aktiviteter respektive fritidsgård anordnar går att hitta på deras respektive instagram-konto. Du hittar alla fritidsgårdars instagramkonton på deras sida här nedan. 

Är du 12-18 år och vill ha en rolig och utvecklande fritid? Då finns vi med fritidsgårdar på åtta områden i kommunen. Här hittar du många roliga aktiviteter, anpassade för olika åldrar. Kom hit och var med eller visa oss vilka aktiviteter just du gillar, så skapar vi dem tillsammans.

Är du mellan 19-25 år är du välkommen till oss om du behöver hjälp med att genomföra ungdomsprojekt eller vill starta en grupp eller förening. Vi coachar dig gärna.  

Allt stöd och alla aktiviteter är gratis!

Utöver gårdarna finns mobila gruppen, som stöttar och coachar dig till att skapa dina egna fritidsaktiviteter. Vi guidar dig rätt i bidrag och föreningar. Vi är rörliga och finns där ungdomar samlas.

Läs mer om respektive fritidsgård och mobila gruppen genom att klicka på länkarna här nedanför.

Vill du ha stöd med att fixa ett projekt eller event, så hjälper projektkontoren dig. Läs mer om projektkontoren här.